tiistai 17. tammikuuta 2017

Kevättä kohti


Synttäritulppaanit ilahduttavat makuuhuoneen lipaston päällä. Aamupäivän aurinko pilkahtelee puiden latvojen takaa ja siihen on mukavaa herätä. Lomasta on jäljellä puolet, lankakori on täynnä korkkaamattomia keriä ja pieniä jämälankapalloja, joista pitäisi suunnitella jotain pirtsakkaa asustetta. Peruna-porkkanasosekeitto kiehuu hellalla ja takassa hehkuu hiillos. Kaikki on hyvin, tässä ja nyt.

Iloa tiistaihisi!

14 kommenttia:

 1. Parhaimmat synttärionnittelut Sinulle ja hyvää lomaa! Tunnelma onkin siellä teillä ihan kohdillaan :D

  VastaaPoista
 2. Lämpimät syntymäpäiväonnittelut!
  Kauniita tulppaaneja. Ensimmäisen nipun olen jo ostanut ystävälleni kylässä käydessä, mutta itselle ei ole vielä tulppuja tullut hankittua. Kävisinkö huomenna kaupassa korkkaamassa kevään tulppaanikauden. Sen voisinkin tehdä.
  Väsään tässä ohessa postausta viimeisimmistä villasukista. Ajattelin laitta pari jämälankasukkaa, joihin käytin juuri tuollaisia pieniä lankapalleroita. Ja onpa muuten ihana kettuhaalari edellisessä postauksessasi.

  VastaaPoista
 3. Hyvää myöhästynyttä synttäriä! Ihanat värit kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Onnittelurutistus synttäripäivänä ♥ Tulppaanit on niin kauniita, mutta eniten sykähdytti tuo lankakeräkuva :) Mulla kun on menossa armoton neulomisvimma just nyt!

  VastaaPoista
 5. Kauniin väriset tulppaanit ja hyvin sopii sisustukseen. Hyvää ja rentouttavaa loman jatkoa! :)

  VastaaPoista