perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukortteja


Alkuviikon korttitehtaalta vähän kuvia. Tänä vuonna kortit jäivät jotenkin ihan viime tippaan. Olin ostanut jo osan tarvikkeista ja päässä oli ajatus millaisia kortteja tekisin, mutten saanut aikaiseksi. Postin punaista joulukuortakaan ei posteljooni ollut meidän laatikkoomme tuonut. Meinasin jo ostaa kaupasta ihan vaan tavalliset valmiit kortit. Sitten sain kumminkin vähän energiaa ja inspiraatiota ja ostin vielä vähän tykötarvetta kortteihin. Niistä tuli ihan erilaiset kuin mitä ajatukseni alunperin oli vaan tulikin sata kertaa kivemmat ja postiinkin sain ne ihan viimeistä edeltävä ehtoona erikseen haettuun punaiseen joulukuoreen pakattuna. Blogiystävät jäivät tänä vuonna ilman perinteistä korttia, en ole edes ihan varma muistinko jokaisen sukulaisen ja ystävän :D Toivottelen teille täällä blogin puolella sitten ensi viikolla virtuaaliset hyvän joulun toivotukset.

Kynttilän valoa lauantaihisi!

9 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet tehnyt. Aivan ihana tuo keittiön verho. Täytyy laittaa idea itselle muistiin niin voi uuteen kotiin viritellä tuollaisen verhon myös 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, nuo on itse asiassa tavalliset sivuverhot jotka heitin verhotangon päälle poikittain :P

   Poista
  2. No, jokatapauksessa hyvin toimii verhot noinkin 👍

   Poista
 2. Kivan pirteitä kortteja! Minäkin väkersin omiani viimetingassa. Ja olen nyt jo toista kertaa tehnyt mustia kortteja... Tulostan vanhoja valokuvia tai oman puutarhan kuvia ja liimailen ne mustalle kartongille. Leimasimella ja valkoisella tussilla vähän koristetta ja eikun postiin. Tunnelmallista ja rentoa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja. Suloinen tuo lipasto kynttilälyhtyineen ja hyasintteineen. Iloisen joulun toivotus sinulle myös!

  VastaaPoista