perjantai 9. joulukuuta 2016

Blogger Recognition Award


Anun puutarhasta tupsahti tunnustus, suuret kiitokset! Siitä onkin todella paljon aikaa, kun on haasteita tai tunnustuksia kiertänyt. 

Tunnustukseen kuuluu kertoa kuinka päätyi bloggausharrastuksen pariin ja antaa vinkkejä aloitteleville bloggaajille. Ensimmäisen blogin perustin 2007 koulukaverini innoittamana, se oli sellainen päiväkirjamainen blogi, jota luki vain muutama ihminen. 2008 taisin sitten perustaa ensimmäisen puutarhablogin sen innoittamana, kun aloin kunnostaa vanhempieni rintamamiestalon puutarhaa. Tämä nykyinen blogi on järjestyksessään kolmas "puutarhablogi" vaikka käsittelen kyllä paljon muitakin aiheita, kuten sisustusta ja käsitöitä. Tätä Pionimetsä- blogia luonnehtisin ehkä enemmän lifestyle- kuin puutarhablogiksi.

Ohjeita aloitteleville bloggaajille: tee omannäköistäsi sisältöä ja VASTAA KOMMENTTEIHIN. On paljon blogeja, jotka ovat teksti- ja kuvasisällöltään mitä laadukkaimpia, mutta meikäläisen kiinnostus kommentoida ja lopulta edes lukea blogeja hiipuu kyllä aika äkäseen, jos bloggaaja ei vaivaudu vastaamaan hänelle jätettyihin kommentteihin eikä näin ollen ole minkäänlaisessa vuorovaikutuksessa lukijoidensa kanssa.

Olen tämän postaukseni kanssa auttamatta niin jälkijunassa, etten laita enää tunnustusta eteenpäin. Se lienee kiertänyt jo varsin monessa blogissa.

Iloista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Minustakin vuorovaikutus on juuri parasta tässä bloggailussa. Olen saanut niin paljon vinkkejä ja ystäviä sen myötä.
    On ollut todella kiva seurata sun erilaisia blogeja, ja innolla jään seuraamaan millaisen puutarhan tämä ihana talonne saa.

    VastaaPoista
  2. Eihän tätä ilman vuorovaikutusta kauan viitsis:)

    VastaaPoista