sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Keittiön toimivuus arjessa

Keittiö on näyttänyt paperilla ja paikalleen rakennettuna varsin hyvältä. Mutta entäs käytännössä? Keittiön toimivuutta tosielämässä on testattu nyt kolmen viikon ajan. Kaikki kodinkoneet toimivat moitteettomasti, vaikka kuulinkin muutamilta tutuilta epäileviä kommentteja Ikean kodinkoneiden laadusta. Varsinkin uuni saa ihan 10+++ -arvosanat! Leipomukset paistuvat tasaisen varmasti. Testattu on jo useamman sämpylätaikinan ja piirakan verran. Keittiön kaikki toiminnot on käytännössä todettu hyvin sijoitelluiksi. Tiskipöytä - astianpesukone - astiakaappi: nämä ovat sijainneiltaan oikeissa paikoissa ja astianpesukoneen täyttö ja tyhjennys käy näppärästi. Jääkaappi ja pakastin, hella, vesipiste, laskutasot: bueno! EDIT: unohdin mainita, että kuivauskaappiahan meillä ei ole ja sen tarpeellisuus tai tarpeettomuus on nyt tullut todistettua. Eli ei ole meillä käyttöä kuivauskaapille. Käsin tiskattavat kuivaan heti kaappiin tai laatikkoon laitettavaksi ja siinä se.

Ottaiskohan Ikea mut keittiösuunnittelijaksi? Työnäyte on jo annettu ;)

Mukavaa isäinpäivän iltaa!

11 kommenttia:

 1. Sinulla on ihanasti ikkuna tuossa keittiöaltaan edessä! Ai että, se olisi jotain mitä minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan hauska :) Siinä voi katsella mit pihalla tapahtuu samalla kun tiskailee käsitiskiä.

   Poista
 2. Näyttää kyllä niin hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis keittiö! Silmää sinulla on!

  VastaaPoista
 4. Minäkin nautin siitä, ettei laitettu turhaa kuivauskaappia. Sen tilalle sain kauniin lasivitriinikaapin :) Kiva kuulla, että kaunis keittiösi on myös toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaako aika olla pikku hiljaa ajanut kuivauskaapin ohi keittiöissä...

   Poista
 5. Kaunista on, olet siis itse suunnitellut kaikki? Hyvin olet onnistunut. Toimivuus on ulkonäön ohella tärkein elementti, ellei se tärkein.
  Jotenkin ihanan avaraa seinää keittiöksi, erilainen. Mukavasti integroitu pesukone. Tuumaatko laittaa ollenkaan verhoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Juu, itse olen suunnitellut. Ikeassa sitten tarkistivat suunnitelman teknisten seikkojen kannalta. En ole vielä ihan varma tuleeko tuohon tiskipöytäseinälle verhoja...Ehkä joku punainen laskosverho jouluksi. Kaapistot ovat itse asiassa ihan puhtaan harmaat, eivät vivahda vihreään eivätkä ruskeaan.

   Poista
 6. Vielä tuosta väristä. Onko se vihertävän harmaa vai ruskehtavan harmaa. Toisissa kuvissa näyttää eriväriseltä.

  VastaaPoista