maanantai 28. maaliskuuta 2016

Maaliskuun hulabaloo


Huhtikuu maaliskuu (täällä on jollain vähän kuukaudet sekaisi :D) on lentänyt ohitse kuin siivillä. 
Ensimmäinen päivä alkoivat työt ja siinä samalla aloitin myös kuntosaliharrastuksen. Meillä on töissä uusi kuntosali, jonne on ollut näppärää mennä töiden jälkeen tunniksi hikoilemaan. Ilmoitin itseni myös työpaikan Karhuviesti-joukkueeseen. Karhuviesti juostaan 9.4., joten pieni paniikki persiissä olen tässä pääsiäisen pyhinä herätellyt uinailevaa juoksukuntoa talviunilta.

Tulevalle viikolle lupaillaan mukavia plusasteita ja aurinkoa, joten mikäs tässä on ollessa :)

Iloista 2. pääsiäispäivää!

10 kommenttia:

 1. Kevät alkoikin yhtäkkiä, ihanaa aikaa! Oi näitä kuvia, pian ollaan jo tuossa vaiheessa, nyt täytyy elää hetkessä ja nauttia. Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 2. Minä mietin että joko se huhtikuukin meni kuin siivillä, mutta tarkoittaneeko viime vuotta? Ihanan keväisiä kuvia kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä täällä on puutarhuri nyt seonnut ajatuksissaan pahemman kerran :DDD Täytyy korjata kun pääsen koneelle, puhelimella yritin vielä illalla kun tuli sellanen perskutina että mitä mä mahdoin oikein kirjoitella ja pakko oli käydä tarkistamassa :D

   Poista
 3. Hih, onneksi huhtikuu on vasta edessäpäin, ja kaikki ne ihanat kevätkukkaset!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, tuleeko vielä joskus noin kaunista!? Vaikea uskoa kun katsoo ulos. Toivottavasti huhtikuusi ei ole niin kiireinen. Itsestäni tuntuu aina etten ehdi paljon mitään, mutta pienin askelin...nautinnollista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuvien mukaan jossain kohtaa pitäisi tuoltakin näyttää ;) Mulla ei ole yleensä mitään sovittua ohjelmaa/menoa koska yritän parhaani mukaan niitä vältellä. Huhtikuussa on kyllä vähän menojakin, mutta oikeastaan vain kivoja juttuja kuten Tukholman puutarhamessut.

   Poista
 5. Hei, sulla onkin ihan uusi blogi! Lukulistalleni nyt lisäsin :)

  VastaaPoista