torstai 25. helmikuuta 2016

Listoja ja väliovia

 Miten innoissaan sitä voikaan ihminen olla muutamasta rimanpätkästä! Ja miten suuri vaikutus muutaman sentin korkuisella kattolistalla on kokonaisuuteen! 

Listoitushommat ovat siis meneillään, makkarit ja tupakeittiö ovat saaneet kattolistat, ulko-ovet karmilistansa ja kaikissa huoneissa on ikkunalistat paikoillaan. Jalkalistamalli valittiin tänään varsin pikaisesti whatsapp-neuvotteluna ja hitsit mutta se onkin tosi nätti! Väliovet on asennettu ja eteisen ja keittiön välinen lasipariovi tilauksessa. Keittiön ohella väliovien valinta on ollut ehkä helpoimpia keissejä tässä projektissa. Ollaan kyllästytty tavallisiin kolmipeilisiin oviin, koska niitä on ollut edellisissä asunnoissa ja sellaisia näkee muutenkin lähes joka paikassa. Valittiin sitten yksi peili enemmän, koska sileäpintaiset ovet ovat ihan nounou. Tosin eivätkös ne ole palanneet muotiin? Mut mehän ei ollakaan muodikkaita vaan tehdään valinnat sen mukaan, mikä omaa silmää miellyttää.

Kivaa torstaita! :)

25 kommenttia:

 1. Kyllä listoilla on vaan suuri merkitys kokonaisuuden kannalta. Teillä näyttää niin kotoisalta<3 Tykkään kovasti tuosta jalkalistasta. Meillä aloitellaan remppaa ja oon haaveillu tuollaisesta leveämmästä listasta. Täytyykin muistaa tuo kun miettii valintoja:) Väliovetkin menee vaihtoon. Paitsi jos sileät on tulossa taas muotiin niin sittenhän me ollaan oltu salaa muodikkaita ;) Yksi- tai kolmipeiliset on olleet ajatuksissa, mutta tuo nelipeilinenkään ei näytä ollenkaan hassummalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu :) Tuo jalkalista on 7 cm korkea. Nelipeilisessä on vanhanajan fiilistä, vaikka ei nuo mitään umpipuisia olekaan.

   Poista
 2. Siististi olette saaneet listat laitettua. Minusta se on niin vaikea ajatuskin saada niitä jiiriin. Mies yleensä sahaa ja joskus on mennyt päin prinkkalaa....
  Komea jalkalista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän timpuri laittoi listat. Ei kyllä irvistele, on vimpan päälle kuten kaikki muukin hänen tekemä :)

   Poista
 3. Kaikki näyttää just niin ihanalta, kauniilta, yhteentointuvalta (Nikiä myöten!) ja ovet ja listat superkauniit! Voi onnea.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä siellä, niin valmista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minna <3 Toiveita on, että joskus päästäis muuttamaan :D

   Poista
 5. Alkaa näyttää jo aika valmiilta, ja kauniilta!
  Listat kyllä kruunaavat kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu... jotain vielä tarvii tehdä, että ois muuttokunnossa. Valmishan se ei tule muuttaessa olemaan esim. sauna on tekemättä ja ulkona paljon keskeneräisyyksiä.

   Poista
 6. Tosi kauniilta näyttää! Listat tosiaan viimeistelevät ja ovat piste iin päälle.
  Ja muotia ei kannata seurata eikä kuunnella liikaa muita. Koti pitää olla asukkaidensa mieltymysten mukainen.
  Me sanotaan aina mun miehen kanssa kodistamme, ettei se ei koskaan mene pois muodista, kun ei ole koskaan ollutkaan muodinmukainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riina! Joo, en ole juuri koskaan liiemmin seurannut muotia missään asioissa. Inhoan sanaa trendikäs :D Ajattomilla materiaalivalinnoilla tulee musta aika klassisen kaunis lopputulos, joka miellyttää silmää pitkään.

   Poista
 7. Kyllä ne listat antavat sen vuimeisen silauksen koko kauniille kodillenne. Minäkään en ole yhtään muodin mukainen jos puhutaan talon rakentamisesta. ;) meillä on samanlaiset ovet nykyisessä kodissa, uuteen kotiin tuleeki sitten vanhat puiset ovet joista tykkään ihan mahdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Umpipuiset oliskin ne kaikkein parhaimmat! Meillä on noita pahviovia ;)

   Poista
  2. Meilläkin on tässä nykyisessä pahviovet ;) ja sen kyllä huomaa lasten kanssa asuessa että parempi olis olla puiset :D yhä edelleen ihastelen tuota teidän keittiön väriä. Taidan haluta sen harmaan keittiön omaankin uuteen kotiin. Ja lukko tapettia on myös johonkin saatava :D laitoin muuten sen bloginkin pystyyn, että tervetuloa vierailulle. Aika hiljaista sielä on vielä mutta eiköhän se tässä kevään mittaan saa lisääkin tekstejä.

   Poista
 8. Kylläpäs tulee kaunista. Nuo suurikuvioiset tapetit ja leveät listat, ihania.

  VastaaPoista
 9. Näyttää aivan ihanalta. Listoista kannattaakin olla innoissaan. Niillä on suuri merkitys, mutta aivan liian usein into tai voimat loppuvat juuri ennen niiden asentamista. Aika usein näkee kivoja remontteja, mutta listat puuttuvat vuosikausia :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos <3 Mies ja meidän timpuri oli sitä mieltä, että ne laitetaan nyt eikä sitten kun talo on täynnä huonekaluja ja tavaraa. Ite olin sitä mieltä, ettei niillä nyt niin kiire ois ollu :P

  VastaaPoista
 11. Ihanat listat! Minäkin olen ihan korkeiden vintagelistojen fani, ne antavat niin paljon ilmettä. Teillä on niin kaunis koti, tuskin maltan odottaa kuinka ihanan puutarhan teet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Puutarhan teko tulee olemaan itkua ja hammasten kiristelyä :D Tontti on todella, siis TODELLA kivinen...

   Poista
  2. Mut hei huippua jos saatte paljon kiviä omasta takaa! Hirveesti vaan multaa ja kohopenkkejä :)

   Poista
 12. Ihanalta ja kodikkaalta näyttää! Tuo Ikean harmaa on upea kaapistojen väri, kauniit tapetit myös. Täällä joudun jo haaveilemaan keittiörempasta, 12 vuotta alkaa näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria :) Tuskin maltan odottaa, että pääsen hääräilemään uuteen keittiöön <3

   Poista