keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Jouluista

Meillä on pari päivää ollut joulukuusi olkkarissa. Kuusenkynttilöiden valossa ollaan Nikin kanssa tunnelmoitu ja kudottu jotain pientä pukinkonttiin.
Ja sitten tämä spektaakkeli: ostin amarylliksen!
Olen aina inhonnut amarylliksia.
En näköjään ainakaan tänä vuonna :D

Jouluista keskiviikkoa itse kullekin säädylle!

16 kommenttia:

 1. Onpa siellä jouluista!
  Heh, se on ehkä merkki vanhaksi tulemisesta, kun alkaa tykätä kaikenlaisesta kummallisesta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh :) Tää alkaa kyllä vaikuttaa aika pahalta...ruusut ja nyt vielä rylliksetkin... :D

   Poista
 2. Ooh, onpa ihana nimi; Pionimetsä! Pitää heti linkittää tämä uusi blogisi sivupalkkiini, että tiedän tulla kyläilemään :)
  Varmaan joskus aikaisemminkin kävin jo täällä, mutta silloin oli niin kiireitä, etten ehtinyt linkittää.....
  On kyllä ihanan jouluista teillä jo!
  Kaunis kuusi♥ Ostin tänä vuonna semmosen metrin korkuisen muovikuusen, kun meille ei voi tuoda kuusta sisälle, kissat innostuuu liikaa. Se on kyllä aidon näköinen, mies luuli 2 viikkoa, että se on oikea, sit vasta mä sanoin, että se on muovinen :D
  Kyllä sen nyt huomaa, että Tiinallekin alkaa ikää kertymään...amaryllikset on NIIN ihania. Valkoinen kerrottu on jo kauan ollut mun lemppari :)
  Oikein kotoisaa keskiviikkoa sinne teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marja :) Nimeä pähkäilin pitkään, se on niin vaikea tuo nimiasia aina. Meillä Helmikin on ilmeisesti tullut vanhaksi, kun ei pallojen kimppuun ole käynyt. Tosin ihan alhaalla ei ole koristeita. Joskus oli kaikki pallot pitkin lattioita :D Vahingosta viisastuneena. Kyllä tässä alkaa ikä selvästi painaa ;)

   Poista
 3. Voi kuinka kaunis kuusi<3 Nyt alkaa kaduttaa, sillä päätettiin tänä vuonna olla ostamatta viljeltyä kaunista kuusta. Sahataan toispuoleinen känkkä omasta pihasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä hakisin mieluummin metsästä, mut nyt ei ollut sopivaa hakupaikkaa. Nää viljellyt on ehkä vähän liiankin muhkuja mun makuun :P

   Poista
 4. Sulla on aina tyylikäs kuusi, oon pistänyt merkille. Ihanan tuuhea! Hakisin omani kans jos tauti hellittäis... Yks oppilas lupas metsästään kuusen :) Nikkeille rapsut ja mirreille kans!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kaunis kuusi ja joulutunnelma teillä! <3 Viime vuonna meilläkin kuusi oli jo hyvissä ajoin ennen joulua valmiina, mutta nyt ei ole vielä ehditty. Enpä ole minäkään muuten amaryllistä koskaan itselleni ostanut, mutta onhan se vaan niin komea. Mukavaa joulun odotusta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Päivi :) No, onhan tässä vielä hyvin aikaa hankkia kuusi ja tehdä muita valmisteluita. Mulla on ruuatkin kaikki miettimättä vielä :D Rauhaisaa Joulun aikaa sinne myös!

   Poista
 6. Jouluista loppuviikkoa myös sulle! :) Ihanan näköistä ja tunnelmallista teillä!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa joulunalusaikaa myös sinulle!

  VastaaPoista
 8. Eikö olekin ihanaa, kuinka ihmisen mieli on muuttuvainen. Et ehkä uskalla arvatakaan, mistä ensi jouluna tykkäät ;)

  VastaaPoista