sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Raksareality

 Ensimmäinen osa keittiötoimituksesta saapui perjantaina. Ovet, sokkelit ja peitelevyt tulevat keskiviikkona. Ennen keittiön kokoamista ja asennusta pitäisi käydä valitsemassa ja ostamassa laminaatit ja tehdä keittiön kohdalle lattia valmiiksi.

 Vessan laatoitus on saumausta ja silikooneja vaille valmis. Allasseinä on laatoitettu ylös asti, muille seinille tulee laatan ylle tapetti (joka tarttis käydä valkkaamassa).

 Sähköhommissa tapahtui perjantain aikana mukavaa edistystä. Laittoivat seinille pistorasioita ja katkaisijoita ja sähkö- ja datakeskus upotettiin kodinhoitohuoneen seinän sisään. Vielä on vähän vaiheessa ennen kuin pistorasiasta saa virtaa ;)

 Pesuhuoneesta en olekaan laittanut kuvia saumauksen jälkeen, tässä pikku maistiainen, Aika paljon muuttui kyllä ilme, kun nuo valkoiset laatat saumattiin valkoisella eikä tumma laattojen väli paista enää.

Eteisen laatoitus on hirvittävän pölyn peitossa, mutta saa tästä nyt jonkinmoista käsitystä. Saumaukset puuttuu vielä täältäkin.

Tilattiin äsken ulko-ovi. Melkoista vääntöä ollut sen kanssa. Ajattelin jo, että jäädään varmaan ilman etuovea, kun ei mieluista ja sopivanhintaista punaista yksilöä tuntunut löytyvän. Nyt tilattiin sitten kuitenkin valkoinen ovi, sen pitäisi tulla alkavalla viikolla...

Tällaista täällä, palaillaan taas! :)
Kivaa sunnuntaita sulle, mä lähden kohta ratsastustunnille 

12 kommenttia:

 1. Monta asiaa, joutuu miettimään minkä hankkii! Hienoa ku keittiö alkaa jo saapua paikalle. Ja jaksat välillä irtautua ratsastamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja sovittelemaan kahden ihmisen näkemyksiä yhteen ;P Ratsastus on viikon pieni henkireikä, oma maailmansa. Siellä ei voi miettiä muuta kuin sitä mitä on just tekemässä.

   Poista
 2. Kappas, laatoitukset näyttävät samanlaisilta kuin itse valikoisin :D
  Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Vau noin paljon valmista pintaa! Ja vielä enemmän lähes valmista. Valkoisen oven voi varmasti maalata ;-)

  VastaaPoista
 4. Huh huh, teillä on kovasti remonttia menossa. Työtä teettää, mutta kunhan on valmista, niin sitten saa nauttia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se uuden talon rakentaminen kai koskaan ilman kovaa työtä valmistu, mut kyl sitten kelpaa lopputulosta ihastella :)

   Poista
 5. Teillähän on rakennus jo hyvällä mallilla. Sisustustyöt ovat palkitsevia, kun näkee työn jäljen aika äkkiä. :) Kivan näköinen koti teille tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu... Malttamattomana odotan, että päästään kokoamaan keittiötä ja että pääsisin viimein tapetoimaan.

   Poista
 6. Upean näköistä! Itse en tajua rakentamisesta mitään, mutta melko valmiilta tuo näyttää jo. Hyvin olet selvinnyt matskujen valinnoista ja muista, en varmaan ikuna osaisi päättää. Nyt näyttääkin aikas tyylikkäältä kokonaisuudelta. Sulla sormet varmaan syyhyävät jo pihahommiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuossa vielä hommaa, mutta voiton puolella ollaan vahvasti :) Pihahommia ei ole juurikaan vielä ehtinyt ajatella eivätkä ne ole ihan yksinkertaisia, koska pihalle ei ole tehty taloa ja pihatietä lukuun ottamatta minkäänlaisia konetöitä. Eli ihan niine hyvineen ei pääse istuttamaan :P

   Poista