keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Illat on mun

Kamera on unohtunut pölyttymään pöydälle.
Illat ovat kuluneet tiiviisti kynttilänvalosta nauttien ja - hieman kirkkaamassa valossa - kutoen.
Tapojeni vastaisesti mulla on kesken monta työtä samanaikaisesti. Erivärisiä ja -mallisia sukkia sekä yksi pikkumiehen villatakki.
Raksa etenee H-I-T-A-A-S-T-I, siksi syvä hiljaisuus täällä blogin puolella. Olen ollut saamaton myös kommentoinnin puolella. Vaikka käyn lukemassa postauksianne, en saa kirjoitetuksi kommentin kommenttia kenellekään.
Laatoitustyöt raksalla ovat edelleen kesken. Tapetoimaankaan mua ei ole vielä päästetty syystä että betonilattiaa ei ole vielä siivottu ja siitä tulee nousemaan ilmaan hirveä pöly. Odotellaan siis vielä...

Kivaa keskiviikkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Huh, kuulostaa jotakuinkin turhauttavalta. Mutta kyllä tämäkin vaihe ohi menee, tsemppiä!
  Ihania sukkia ja Verneri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se myös on :/ Onneksi on nuo sukkapuikot että voi harrastaa sijaistoimintaa odotellessa :P Verneri on aina ihana <3

   Poista
 2. Ei sitä aina ehdi blogimaailmassa jutustella jos on monta rautaa tulessa :). Kauniita sukkia! Olen kyllä kade sellaisille jotka osaavat noin hienosti neuloa. Ja voi mikä vaaleanpunanenäinen kisu <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on harmi se. Kiitos kovasti! Nollasta piti aloittaa harjoittelu, kun en ollut sitten peruskoulun pakollisen (yhden) villasukan jälkeen kutonut mitään.

   Poista
 3. Hiljaa hyvää tulee. Kyl se raksa joskus muuttuu kodiksi :) Meillä taas pienimuotonen kyökkiremppa alkamassa jossain vaiheessa... Ihan jopa innollakin odotan että pääsis repii kaikkee veke! Sukat aivan huippuihanii! Oot taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, toivottavasti tässä lähikuukausina. Se on outo ja kutkuttava ajatus :) Oi kivaa! Mitäs meinaatte rempata? Kiitos! <3

   Poista
 4. Täältähän löytyi kiva blogi ja kauniita kuvia, jään kuulolle :)

  VastaaPoista
 5. Ihania sukkia olet kutonut; osaisipa itsekin. :) Tiedän tuntemuksesi, aina ei vaan jaksa, kun on niin monta rautaa tulessa. Rakennusaika on aina raskasta, vaikka toisaalta mukavaa. Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista